Biographie

DropShadow_Portrait_06072016-CLA_9836.jpg

Christian LAURENT - 
  

Kleur of zwart & wit, schilderij of foto,… en dieren, van hier of elders. 

Aangetrokken door mooie beelden sinds zijn kinderjaren, combineert Christian Laurent zijn activiteiten van schilder & dierlijke fotograaf om zijn ontroeringen naar de toeschouwer te verrukken als gemeenschappelijke uitdaging … een heel programma! 

Terwijl hij talrijke succesvolle tentoonstellingen van verven de afgelopen jaren heeft verwezenlijkt, zijn het zijn recente reizen in Kenya en vervolgens in Zimbabwe dat hem de wil zullen geven om zijn foto's tenslotte tentoon te stellen aan de wereld. 

Steeds op zoek naar nieuwigheden, is het met de recente publicatie van zijn boek „Wild Emotions“ en de tentoonstellingen die hij verwezenlijkt, dat hij dus een aanvullende kaap overschrijdt en zich eveneens als dierlijke fotograaf bekend maakt bij een steeds talrijker wordend publiek. 

Zo verenigt hij de verschillende artistieke technieken volgens zijn goestingen. 

Dat het is door katachtigen in de Afrikaanse wildernis, herten in onze Ardennen of paarden gedurende Jumpings te fotograferen, bouwt hij een erg bijzondere aantrekkingskracht op voor de foto op het ogenblik, in dynamische en emotievolle attitudes!

 

            

Sign up to stay in touch and receive my newsletter :  Clic here
© Christian LAURENT - 2016 - 2018